Inici Actualitat Taradell acollirà l’1 d’octubre la 19a Trobada d’exjugadors del Barça

Taradell acollirà l’1 d’octubre la 19a Trobada d’exjugadors del Barça

0
COMPARTIR

El dissabte 1 d’octubre tindrà lloc a Taradell la 19a Trobada Barça Jugadors, organitzada per l’Agrupació de Jugadors del Barça. De fet, la trobada forma part d’una serie d’actes que es faran a Taradell els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre.

Les activitats començaran el dijous 29 de setembre amb un taller lúdic amb Jordi Gonzalvo i Esther Torrecilla, exfutbolistes del FC Barcelona, al local de l’Associació de Jubilats, a les 5 de la tarda. Les inscripcions es poden fer al casal fins al 26 de setembre. També aquest mateix dia amb alumnes de batxillerat de l’Institut de Taradell hi haurà el testimoni de vida d’un exfutbolista del Barça.

El divendres 30 de setembre es farà un clínic amb exfutbolistes del FC Barcelona adreçat a nois i noies de 8 a 12 anys de la UD Taradell, JE Santa Eugènia i CA Balenyà. Tindrà lloc al camp de futbol de la Roureda de 5 a 2/4 de 7 de la tarda. Les inscripcions es poden fer als clubs fins al 26 de setembre. A 2/4 de 8 de la tarda al Centre cultural Costa i Font es farà una taula rodona amb els exjugadors Ramon Alfonseda, Joan Casassas, Pere Valentí Mora i Carles Reixach.

La trobada es farà el dissabte 1 d’octubre de 10 del matí a 5 de la tarda, amb partits de futbol al camp del Roureda i dinar de germanor al Centre cultural Costa i Font. La trobada i els actes compten amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats de Taradell, la U.D. Taradell, la Penya Barcelonista de Taradell i l’Associació de Botiguers de Taradell.

Paral·lelament, l‘Associació de Botiguers de Taradell també inicia una campanya l’1 d’octubre amb la qual es regalarà una samarreta clàssica del Barça signada per exjugadors, entre les persones que comprin als comerços del poble amb la TCT. També es sortejaran 5 entrades dobles per visitar el Museu del Barça.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments