Inici Actualitat El CP Taradell suma un punt a Igualada després de remuntar tres...

El CP Taradell suma un punt a Igualada després de remuntar tres gols (3-3)

0
COMPARTIR

Empat a 3 entre l’Igualada i el CP Taradell en la tercera jornada de l’Ok Lliga sud. Els taradellencs van haver de remuntar un 3 a 0 en contra per sumar el cinquè punt i seguir invictes després de tres jornades.

El partit no va tenir gols fins a 4 minuts pel descans, quan els locals es van avançar en el marcador i van marxar a la mitja part amb 1 a 0. L’inici de la segona va ser fatal per al CP Taradell, que va veure com rebia dos gols i se li complicava el partit. Tot i això, un gol de Víctor Crespo abans dels deu minuts de la segona meitat, va obrir les esperances taradellenques. A sis minuts pel final de falta directa Sergi Pla feia el 2 a 3. I quasi en l’últim minut Albert Benito posava el 3 a 3 final.

 

#OKPlata Sud Jornada 3. El Taradell remunta un 3-0 en contra i acaba empatant a 3

3

3Gols locals: doblet

i Arnau Llanes.Gols visitants : V. Crespo,

i

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments