Inici Actualitat La UD Taradell goleja al Folgueroles i s’acosta al liderat (5-2)

La UD Taradell goleja al Folgueroles i s’acosta al liderat (5-2)

0
COMPARTIR

Segona golejada consecutiva de la UD Taradell a Tercera Catalana. Els taradellencs han superat aquest dissabte a la tarda al Folgueroles per 5 gols a 2 i retallen distàncies respecte al liderat.

L’equip taradellenc segueix en ratxa i en els últims cinc partits només ha cedit un empat. Aquest dissabte la UD Taradell ha anat per feina i ha estat molt inspirat de cara a porteria. Als 11 minuts Joan Canó ha obert el marcador. Vuit minuts més tard Èrik González feia el 2 a 0. Tot i això, abans de la mitja hora el Folgueroles ha escurçat diferències, però l’alegria els ha durat un minut, ja que Èrik ha tornat a fer el 3 a 1. Just abans del descans, els visitants han posat emoció marcant el 3 a 2, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la segona part, però, el Taradell ha controlat millor el partit i ha sentenciat. Poc després del primer quart d’hora Abel Mas ha marcat el 4 a 2. I a la part final Gabri Ventura ha fet el 5 a 2 definitiu. Una nova victòria que manté el Taradell segon a la classificació amb 22 punts i a només dos punts del liderat, que ocupa La Garriga, que en aquesta jornada ha perdut.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments