Inici Actualitat Més de 130 persones participen en la 68a edició de la Festa...

Més de 130 persones participen en la 68a edició de la Festa Homenatge a la Vellesa de Taradell

0
COMPARTIR

El Patronat Local de la Vellesa de Taradell va celebrar aquest diumenge el tradicional Homenatge a la Vellesa. Una festa que arribava a la 68a edició i que va comptar amb diferents parts.

Al matí es va fer la tradicional missa a l’Església Sant Genís, que va comptar amb diferents participants, padrins, familiaris i membres del consistori. Al final de la missa  diversos alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès en representació de totes les escoles del poble, van fer una petita actuació. A la sortida es va fer el tradicional vermut popular sota els til·lers de davant de l’Església.

Ja al migdia a Can Costa Centre Cultural s’hi va fer l’acte central amb el dinar, que va comptar amb la participació de més de 130 persones homenatjades. Com és habitual, les dues persones de més edat, Andreu Ramírez i Maria Pagès.

Cal destacar que durant el dinar, el Patronat de la Vellesa imposa la insígnia a tots els homenatjats que hi assisteixen per primera vegada. A la part final, la festa va comptar amb la música que va oferir el grup local Sheriff’s.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments