Inici Actualitat La Festa d’Homenatge a la Vellesa de Taradell es tornarà a celebrar...

La Festa d’Homenatge a la Vellesa de Taradell es tornarà a celebrar aquest diumenge

0
COMPARTIR

Des del 2019 que no es podia celebrar la Festa de l’Homenatge a la Vellesa de Taradell per culpa de la Covid-19. Aquest diumenge, però, tornarà a celebrar-se amb normalitat i amb el format tradicional.

El Patronat de l’Homenatge ha preparat la 66a edició de la festa. Començarà a les 11 del matí davant l’Església Sant Genís amb la rebuda i concentració dels avis homenatjats, acompanyats dels padrins i padrines, de representants de l’Ajuntament i de l’Hereu i la Pubilla de Taradell. Assistiran a la missa al seu honor que tindrà lloc a 2/4 de 12 del matí i que comptarà amb l’acompanyament musical de Josep Maria Puigdomènech. També hi acturan alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès, representant els centres escolars del municipi.

A la una del migdia a l’exterior, sota els til·lers, s’hi farà el tradicional vermut popular. Tot seguit, els assistents es traslladaran fins al Centre cultural Costa i Font, on gaudiran d’un dinar, durant el qual els homenatjats per primera vegada rebran la insígnia del Patronat. El fi de festa comptarà amb una actuació del grup Drinking Queens. Està previst que hi hagi uns 125 homenatjats i que al dinar hi participin més de 150 persones.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments