Inici Actualitat El taradellenc Pau Guillamón guanya el campionat de Catalunya de parelles artístic...

El taradellenc Pau Guillamón guanya el campionat de Catalunya de parelles artístic en categoria aleví

0
COMPARTIR
Pau Guillamón i Fàtima Tfai. Foto: Carles Guillemón

El taradellenc Pau Guillamón (CPE Taradell), formant parella amb Fàtima Tfai (CPA Cardona), va guanyar aquest diumenge el campionat de Catalunya de parelles artístic promocional en categoria aleví. Els campionats es van disuptar a Bàscara (Alt Empordà) aquest cap de setmana, on també es disputaven altres campionats catalans com el d’Inline, o el de parelles i dansa artístic.

Pau Guillamón i Fàtima Tfai. Foto: Carles Guillemón

Cal destacar també el triomf del fill de l’entrenadora del CPE Taradell, Lídia Viardell. Ho va fer en la categoria infantil del Campionat de Catalunya de parelles artístic. Daniel Picazo (CPA Tona/CPA Cardeona) i Abril Rodríguez (CPA Cardona) es van imposar tant en el disc curt com en el llarg i es van classificar pel Campionat d’Espanya, que tindrà lloc el 3 i 4 de juny a Valladolid.

Abril i Daniel. Foto: Carles Guillamón
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments