Inici Actualitat Grace Fernández es proclama campiona de Catalunya de nivell 4 aleví

Grace Fernández es proclama campiona de Catalunya de nivell 4 aleví

0
COMPARTIR

La taradellenca Grace Fernández es va proclamar aquest dissabte campiona de la Copa Catalana de patinatge artístic en la categoria nivell 4 aleví. La taradellenca va obtenir la medalla d’or en la final que es va disputar a La Jonquera.

Grace Fernández s’havia classificat per aquesta final, després d’obtenir la sisena posició al rànquing de la Federació Catalana de Patinatge. A la final va interpretar la pel·lícula de Disney ‘Luca’ amb un disc quasi perfecte i obtenint la màxima puntuació d’entre les participants amb 12 punts més que la segona classificada.

La patinadora del Club Parc d’Esports Taradell ja va ser segona al Trofeu de Catalunya de patinatge artístic en el nivell 4C.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments