Inici Actualitat El CP Taradell debutarà a l’Ok Lliga Plata sud 2023-2024 a la...

El CP Taradell debutarà a l’Ok Lliga Plata sud 2023-2024 a la pista de l’Alcobendas

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell tornarà a disputar l’Ok Lliga Plata aquesta temporada 2023-2024. Els taradellencs, entrenats per Jefa Rovira, ja coneixen calendari i debutaran a la pista de l’Alcobendas. Serà el 21 d’octubre.

En aquesta lliga no hi haurà cap altre equip osonenc, ja que el CP Vic i el CP Manlleu disputen l’Ok Lliga Plata nord. La competició tindrà 22 jornades i es tancarà el 4 de maig, quan els taradellencs rebran la visita de l’SD Espanyol. A l’Ok Lliga Plata sud també hi ha els equips següents: Congrés, Arenys de Munt, Shum, Lloret, Alcobendas, Espanyol, Palafrugell, Barça, Alcorcón, Igualada i Alpicat. Un grup molt competit amb molts equips que saben què és miltar en la màxima categoria.

Per afrontar la categoria recordem que el CP Taradell ha fitxat Arnau Font (CE Arenys de Munt) i el taradellenc Nil Generó (Compañia di Maria, de La Corunya). Té les baixes de Xavier Crespo, els germans Marc i Àlez Palazón, i la retirada del porter Albert Dalmau.

Podeu consultar el calendari en aquest ENLLAÇ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments