Inici Actualitat La Festa d’Homenatge a la Vellesa de Taradell tampoc es farà aquest...

La Festa d’Homenatge a la Vellesa de Taradell tampoc es farà aquest 2021

0
COMPARTIR

El Patronat de l’Homenatge a la Vellesa de Taradell ha anunciat que la festa anual que se sol fer al mes de juny tampoc se celebrarà en el seu format tradicional aquest 2021. L’any passat la Festa ja no es va poder celebrar a causa de la pandèmia.

En un comunicat els membres del Patronat expressen que “malgrat les ganes i la il·lusió de tornar a organitzar la festa que celebràvem el primer diumenge de juny” i l’evolució positiva de la pandèmia, “aquest any tampoc serà possible celebrar la festa en el seu format tradicional al qual estàvem acostumats”.

Tot i això, des del Patronat asseguren que es deixa la porta oberta per poder realitzar algun altre acte diferent i adapat “que no suposi posar en risc la salut de tots”, en funció de l’evolució de la pandèmia.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments