Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell enceta aquest divendres el cicle 2023 de ‘Taradellencs...

La Biblioteca de Taradell enceta aquest divendres el cicle 2023 de ‘Taradellencs pel món’

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font inicia aquest divendres 6 d’octubre una nova edició del cicle de projeccions ‘Taradellencs pel món’. Hi haurà un total de tres sessions els dies 6, 20 i 27 d’octubre. Totes les projeccions començaran a les 7 de la tarda a la Biblioteca de Taradell.

Aquest divendres, primer dia, la sessió es titula ‘Geòrgia i Armènia, les arrels d’Europa’ i anirà a càrrec de Xavier Blancafort, que explicarà el viatge de 21 dies per aquests dos països força desconeguts a nivell turístic. El proper 20 d’octubre la sessió anirà a càrrec de Gerard Roma sota el títol ‘El nord de Kènia, país dels Turkana’, centrat en l’ètnia principal d’aquest país. La darrera sessió serà el 27 d’octubre amb Joan Roque i M. Teresa Simó amb el títol ‘Viatge hivernal a les idíl·liques illes Lofoten (Noruega)’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments