Inici Actualitat La 43a Rupit-Taradell viu una edició pletòrica i amb un temps fins...

La 43a Rupit-Taradell viu una edició pletòrica i amb un temps fins i tot calorós

0
COMPARTIR

La 43a edició de la Rupit-Taradell es va disputar aquest diumenge amb un total de 980 participants que van prendre la sortida, tot i que les inscripcions havien estat de 1.054. Un total de 870 van completar el recorregut de 42 quilòmetres. Contràriament a l’any anterior, aquest cop el diumenge va ser fins i tot calorós i els participants van poder gaudir d’un recorregut molt lluït.

La prova, organitzada pel Centre Excursionista de Taradell i que sempre es disputa el tercer diumenge de novembre, comptava amb un total de 9 avituallaments.

Tot i ser una caminada no competitiva (no hi ha premis pels primers), molts participants la segueixen fent corrent o intentant fer el menor temps posssible. El primer participant en arribar va ser el taradellenc Albert Pujol que va tardar 3 hores 30 minuts i 41 segons, millorant el temps de l’any anterior. Va ser seguit pel manlleuenc Naïm Baulenas que va tardar 3 hores 46 minuts i 17 segons, també millorant el temps de l’any anterior. El tercer millor temps ha estat per Gemma Cardona, de Terrassa, amb un temps de 3 hores 49 minuts i 14 segons. L’apartat masculí es va completar amb el tercer més ràpid que va ser Jordi Verdú amb un temps de 4 hores 20 minuts i 44 segons.

A nivell femení, per darrera de Gemma Cardona, van arribar Eva Colomer (13a global) amb un temps de 5 hores 1 minut i 57 segons. I tercera Estel Cañigueral amb un temps de 5 hores 5 minuts i 11 segons. Aquí podeu veure els temps de tots els participants: TEMPS CONTROL

Els participants van rebre de rega una samarreta tècnica màniga curta de record. La caminada es va desenvolupar sense cap incidència i amb una organització perfecta, gràcies a l’esforç de molts voluntaris.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments