Inici Actualitat Primer triomf del CP Taradell a la lliga contra el Palafrugell

Primer triomf del CP Taradell a la lliga contra el Palafrugell

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va debutar a casa en la Lliga Ok Plata sud amb una victòria soferta davant del Palafrugell. No va ser fins a 4 segons pel final que els taradellencs van certificar el triomf i segueixen imbatuts després de dues jornades.

El partit va començar malament, ja que als tres minuts els visitants ja es van avançar en el marcador i als 10 minuts ja dominaven per 0 a 2. El CP Taradell va haver de remuntar. I no ho va fer fins a la segona meitat. Als tres minuts Albert Benito va posar l’1 a 2 al marcador. Però als nou minuts el Palafrugell va fer l’1 a 3. El partit es posava díficil i la remuntada va arribar en els 10 últims minuts. Primer Víctor Crespo va fer el 2 a 3 a falta de 9 minuts pel final. Quasi immediatament, Albert Benito posava l’empat i obria un final de partit molt emocionant.

El gol de la victòria va arribar de penal i en els últims segons. Víctor Crespo va anotar la pena màxima i va donar la victòria als taradellencs. El CP Taradell suma 4 punts i se situa quart a la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments