Inici Opinió Disbauxa superada

Disbauxa superada

0
COMPARTIR

Des del 7 de maig de l’any passat no publicava cap article en aquest web. Ha plogut molt des de llavors, prou que ho sabem! Avui, amb el Carnaval superat, és un bon dia per escriure quatre línies (potser en seran unes quantes més) i fer-ho com a un dels responsables de l’organització d’aquesta festa. Seran quatre línies d’agraïments que són justos i necessaris quan les coses surten bé.

Tots els que esteu en alguna entitat sabeu bé la feinada que hi ha en l’organització de qualsevol acte, i més d’un cop acabes pensant: “Qui em manava complicar-me la vida d’aquesta manera?”. Però, al final, val la pena. En una festa tan complexa i multitudinària com el Carnaval l’esforç és doble i no es pot deixar res a la improvisació pels riscos que hi ha. I el cas és que ha anat bé i convé dir-ho.

Era una edició especial per a nosaltres, perquè era la desena de Ràdio Taradell com a organitzadora, i n’hem quedat contents: satisfets amb la recuperació de la rua infantil i del concert de La Belluga, i encantats amb la rua “dels grans” i la festa popular amb De Mortimers i La Banda del Coche Rojo. Això sí, no us negaré que ha estat dels anys més complicats. Malgrat que havíem treballat amb més previsió que mai, pràcticament a última hora ens vam quedar sense pregoner, sense reis Carnestoltes i sense grup musical. Imprevistos que estaven justificats i que es van poder resoldre sense que es notés.

Des d’aquí, i crec que puc parlar en nom de tota l’organització, gràcies a tots els que han fet possible aquest nou Carnaval sense problemes: participants, colles de carrosses i comparses, jurat, guàrdies municipals, brigada municipal, voluntaris de Protecció Civil, agents de seguretat privada, personal sanitari, tècnics de so i llums…

I un capítol a banda per a tot l’equip que hi ha estat treballant els últims mesos de manera intensa perquè tot sortís rodó. Gràcies a l’Ajuntament (especialment, els regidors Berta Camprubí, Lídia Alonso i Lluís Rodríguez) per la confiança i per facilitar l’organització d’una festa que no s’ha de perdre. Gràcies també als tècnics municipals Joan Puig i Anna Rovira per dedicar-hi totes les hores que ha calgut. I, evidentment, a tot l’equip de Ràdio Taradell que hi ha aportat el seu gra de sorra: des dels que hi som des de fa anys i anys fins als últims que han pujat al carro. Tots necessaris i imprescindibles.

En definitiva, com vam dir en el pregó de dissabte, acumulem “deu anys d’il·lusions, emprenyades i emocions”. Ara ja comencem a pensar en l’any que ve per seguir millorant el que calgui i fent bo allò de “Per Carnaval, tot s’hi val”. Si és així, endavant!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments