Inici Actualitat Un espectacle infantil tanca diumenge a la tarda ‘L’estiu a la fresca’...

Un espectacle infantil tanca diumenge a la tarda ‘L’estiu a la fresca’ de Taradell

0
COMPARTIR

El cicle d’activitats lúdiques ‘L’estiu a la fresca’ de Taradell arriba a la seva fi aquest diumenge a la tarda amb un espectacle infantil. La compayia Encara farem salat posarà en escena l’espectacle ‘Cops’. Tindrà lloc a la Plaça de les Eres a partir de les 7 de la tarda.

Un muntatge amb la presència de tres pallassos que vole ser policies i que explicaran al públic, només amb gestos, com és aquesta professió amb molt d’humor.

Aquest serà el punt i final a les cinc propostes que el cicle ha programat en diferents espais de Taradell des de finals del mes de juny. S’han fet actes d’òpera, havaneres, humor i concert de versions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments