Inici Actualitat Diumenge se celebra la 78a edició de l’Aplec de la Sardana de...

Diumenge se celebra la 78a edició de l’Aplec de la Sardana de Taradell

0
COMPARTIR

El bosc del Pujoló acollirà un any més el tradicional i popular Aplec de la Sardana de Taradell, que enguany arriba a la 78a  edició. Organitzada per l’Agrupació Sardanista de Taradell començarà a 2/4 de 5 de la tarda.

Hi participaran les cobles taradellenques Genisenca i Lluïsos de Taradell, i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, com sol ser habitual. Cal destacar que un any més es recupera la virola de les flors per practicar punteria i aconseguir una torratxa de flors si amb el dard es tocava un dels cartrons de colors que hi havia en una virola giratòria. En cas que plogués es faria al Centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments