Inici Actualitat Comencen les jornades de portes obertes als centres educatius de Taradell

Comencen les jornades de portes obertes als centres educatius de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana ja comencen les diferents jornades de portes obertes als diferents centres escolars de Taradell. Hi ha dates diferents en funció dels centres, que repassem a continuació:

Per a l’escola infantil i d’educació Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès hi ha jornades de portes obertes aquest diumenge al matí de 10 del matí a 1 del migdia, en dos torns i amb cita prèvia. Es pot demanar cita al telèfon  93 812 60 15, al mail centre@santgenis-santaagnes.org. El proper 10 de febrer es tornarà a fer una nova jornada de portes obertes.

L’escola el Gurri realitzarà la jornada de portes obertes el dia 23 de febrer a les 4 de la tarda i el dissabte 24 de febrer a les 10 del matí. La cita prèvia es podrà reservar a través del mail a8029283@xtec.cat i al telèfon 634 796 454.

L’escola les Pinediques farà portes obertes el 24 de febrer de 10 a 2. Hi haurà una rebuda a l’edifici d’Educació Primària a les 10 del matí i, tot seguit, es farà una visita als diferents espais, fins i tot als de l’edifici d’Educació infantil. També caldrà demanar cita prèvia o a través del mail 8029301@xtec.cat o al telèfon 93 880 02 14.

A l’Institut de Taradell la jornada de portes obertes tindrà lloc el 9 de març al matí. La reserva es pot fer demanant hora al mail instaradell@xtec.cat i al telèfon 938800012.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments