Inici Actualitat Dimecres amb activitats pels més petits i el concert de l’Orquestra Rosaleda...

Dimecres amb activitats pels més petits i el concert de l’Orquestra Rosaleda a la Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dimecres les activitats de la Festa Major de Taradell 2023 han girat al voltant dels més petits i de la música. Al matí al bosc El Pujoló, en un ambient molt xafogós, hi ha hagut diversos inflables per als més petits. Enguany, a causa del decret de sequera, aquests no han pogut ser amb aigua, cosa que ha fet més difícil poder passar l’ambient calorós que vivim aquests dies. Tot i això, hi havia ganes de passar-ho bé en el primer acte per als més petits.

A la tarda, la sala gran del Centre cultural Costa i Font i una part de la sala del mig s’ha omplert de públic per seguir les interpretacions dels integrants de l’Orquestra Rosaleda. Aquesta orquestra, que ja té pràcticament 80 anys de vida i que ja va ser a Taradell el 2022, ha ofert un repertori molt variat en un ambient més fresc a l’interior de can Costa.

La mateixa orquestra ha estat l’encarregada a quarts de 9 d’oferir les tradicionals Serenates als residents de la Fundació Vilademany i al públic en general.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments