Inici Cartes dels lectors En record a Mossèn Carles Giol

En record a Mossèn Carles Giol

0
COMPARTIR

La nostra comunitat cristiana practicant ha conegut molts rectors, dels quals, cadascú ha deixat una empremta en el poble. Ni millor ni pitjor, simplement diferent els uns dels altres.

Mossèn Carles Giol, missioner, portava una motxilla plena d’amor i de necessitat d’ajudar el poble de Ruanda a millorar la seva vida, i a traves d’això, conèixer a Jesus i el que pot fer el seu missatge d’amor per a tothom que el vulgui seguir.

La participació de la nostra família en la missa, a través de lectures i càntics, feia una relació setmanal molt agradable i interessant per als nostres fills.

Recordem aquells diumenges que preparava una pantalla a l’altar i ens mostrava a tots, les diapositives dels avenços que va fer.

Estava content, alegre i volia tornar a on creia que feia més falta i podia ajudar més; fins al punt que aquella terra fos la que acollís el seu cos en l’últim moment.

No va poder ser així el seu desig per la seva malaltia, i això ens va permetre a la nostra Parròquia, com d’altres, gaudir dels seus coneixements d’un altre país i cultura.

Descansi en la pau del Senyor i que guardi un trosset de Cel per a tots els que el vàrem conèixer.

Diana Alemany en nom de la Família Rovira-Alemany

Nota de la redacció: Mossèn Carles Giol va morir el 31 de maig de 2019 a Sant Hilari Sacalm a l’edat de 88 anys. Va ser rector de Taradell als anys 80

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments