Inici Actualitat Ruta poètica per Taradell en memòria de Maria Àngels Anglada

Ruta poètica per Taradell en memòria de Maria Àngels Anglada

0
COMPARTIR

Som Dones, en col·laboració amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, organitzen el proper dijous 23 de maig una ruta pòetica per Taradell en memòria de l’escriptora vigatana Maria Àngels Anglada. La proposta començarà a les 6 de la tarda des del parc de dalt de la Font Gran i està oberta a tothom qui vulgui participar-hi.

Paral·lelament, aquest diumenge a 2/4 de 6 de la tarda es farà un Cine fòrum a la Sala Lluïsos del Centre cultural Costa i Font. Es projectarà el film ‘Mi vida sin mi‘ d’Isabel Coixet i, tot seguit, es farà tertúlia moderada per Mercè Voltas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments