Inici Actualitat La Consellera de Presidència Mertixell Budó visita diferents equipaments culturals i esportius...

La Consellera de Presidència Mertixell Budó visita diferents equipaments culturals i esportius de Taradell

0
COMPARTIR

La Consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya i portaveu del Govern català, Meritxell Budó, va visitar aquest divendres Taradell en el marc d’una visita política, organitzada per la candidatura a les eleccions municipals Junts per Taradell. També hi van ser presents el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el director del Consell català de l’Esport, el taradellenc Antoni Reig.

La consellera va poder visitar diferents equipaments del poble i va estar acompanyada per l’alcalde de Taradell Lluís Verdaguer, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Taradell Joan Casassas, el candidat de Junts per Taradell i regidor de Cultura, Santi Estragués, i altres membres de la candidatura de Junts per Taradell, com Eduard Morató o les regidores Araceli Garcia i Dolors Martí. Més tard hi va haver una part de la visita més institucional en la qual també van ser-hi presents els regidors d’ERC Lluís Rodríguez i de Solidaritat Jacint Casadevall.

Durant la trobada van visitar el Centre Cultural Costa i Font i la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, i equipaments esportius com l’Espai d’Aigua i Salut, el camp de futbol de la Roureda i les instal·lacions del Club Parc d’Esports. Justament al Parc d’Esports la Consellera va poder conèixer la situació de les instal·lacions esportives i des de la candidatura de Junts per Taradell van aprofitar per explicar-li que al programa electoral proposen millorar i assegurar la viabilitat de l’equipament (que ara és d’ús privat) per treure’n més profit pel municipi. Fins i tot, asseguren en una nota de premsa des de Junts per Taradell, li van exposar que el projecte requeriria d’alguna ajuda pública per part de la Generalitat, demanda que la consellera va veure factible.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments