Inici Actualitat Santi Estragués deixa oficialment l’acta de regidor a l’Ajuntament de Taradell

Santi Estragués deixa oficialment l’acta de regidor a l’Ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

En el ple municipal de l’Ajuntament de Taradell d’aquest dijous es va fer oficial la renúncia a l’acta de regidor de Santi Estragués, portaveu de Junts per Taradell. Era el primer punt de l’ordre del dia d’un ple que ja no va comptar amb la presència del regidor sortint. Una renúncia que Estragués ja va fer pública a través d’un comunicat fa unes setmanes.

Araceli Garcia passa a ser la portaveu de Junts per Taradell, que compta amb quatre regidors. Tot i que en el ple d’aquest dijous, el substitut d’Estragués, Xavier Codinachs, encara no va poder prendre possessió de forma oficial. Aquest fet es produirà en el ple del mes de gener de 2024. Per això el ple només va comptar amb 12 regidors.

Santi Estragués havia estat el cap de llista de Junts per Taradell en les dues darreres eleccions municipals (2019 i 2023). Tanca així, una etapa al consistori que va començar l’any 2015 encarregant-se de la cartera de Cultura en el darrer mandat de Lluís Verdaguer com a alcalde.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments