Inici Actualitat Important baixada de l’atur a Taradell durant el maig de 2024

Important baixada de l’atur a Taradell durant el maig de 2024

0
COMPARTIR

La taxa d’atur a Taradell va baixar molt durant el passat mes de maig de 2024. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el nombre de taradellencs i taradellenques sense feina al mes de maig de 2024 va baixar en 14 persones. És a dir, en total hi ha 204 taradellencs i taradellenques sense feina (6,32%). Fa un any, al 2023, la xifra d’aturats pràcticament era la mateixa amb 202 persones.

A Osona, l’atur també ha anat a la baixa al mes de maig. Ara hi ha 119 persones menys en situació d’atur que al gener. És a dir, un total de 6.844 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era més alta, 6.961 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments