Inici Actualitat El ‘Fricandó matiner’ de RAC105 serà el pregoner i el final de...

El ‘Fricandó matiner’ de RAC105 serà el pregoner i el final de festa del Carnaval de Taradell 2019

0
COMPARTIR

El Carnaval de Taradell es prepara, aquest any, per un bon final de festa. La música del ‘Fricandó matiner‘ de RAC105 farà parada al Centre Cultural Costa i Font per tancar la rua de la disbauxa el proper 9 de març. Després de la cercavila pels carrers del poble, l’equip del programa, amb l’osonenc Ernest Codina al capdavant, seran els encarregats de la música i l’espectacle per acabar de celebrar el Carnestoltes. També seran els responsables de fer el lliurament de premis a les millors carrosses i comparses. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Taradell i Ràdio Taradell volen tancar de la millor manera possible el Carnaval d’aquest any,
amb una festa oberta a tots els públics.

A més, el conductor del ‘Fricandó matiner‘, Ernest Codina, que té els seus inicis a Ràdio Taradell, serà el pregoner del Carnaval. Ho farà acompanyat de dos col·laboradors més del programa: Aniol Florensa, que viu a Taradell, i Guillem Estadella. El pregó es farà a dos quarts de 7 de la tarda des d’un escenari instal·lat a la plaça de l’Atlàntida. Codina, Florensa i Estadella agafen el relleu a Pau Vinyals, Xavier Pérez Esquerdo, en Peyu, Pep Plaza o Quim Morales, que han estat pregoners els últims anys.

Tots tres també formaran part del jurat, juntament amb representants del Carnaval de Torelló i responsables de mitjans de comunicació de la comarca.

Les inscripcions de carrosses i comparses per participar a la rua de la disbauxa estan en marxa des de fa dies i avancen a bon ritme. Es podran fer fins tres dies abans a les oficines de l’Ajuntament o a través d’un formulari al web de l’emissora (www.radiotaradell.net). Com és habitual, es premiaran les tres millors carrosses i la millor comparsa i, com a novetat, hi haurà dos accèssits a l’originalitat, un per cada categoria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments