Inici Actualitat La pluja respecta un Carnaval de Taradell 2018 que guanyen Els Troneres...

La pluja respecta un Carnaval de Taradell 2018 que guanyen Els Troneres en l’apartat de carrosses

2
COMPARTIR

Malgrat la incertesa climatològica per si plouria, el Carnaval de Taradell 2018 es va poder fer sense problemes. Només una mica de pluja feble a l’inici de la rua va molestar les 12 carrosses i 6 comparses que van participar en aquesta edició.

El públic també va sortir al carrer per veure la desfilada de disfresses que van passar pels carrers més cèntrics de Taradell. Un any més i ja en van quatre, Els Troneres van endur-se el primer premi en l’apartat de carrosses. La seva iguana, que ja va triomfar a Centelles i Torelló, i la seva posada en escena davant del jurat, els va valer per repetir triomf i endur-se un premi en metàl·lic de 400 euros.

La segona posició va ser per la carrossa de Santa Eugènia de Berga CarnaSEB amb el títol ‘El monstre del 155 de Sixena vol destruir la nostra història… defenSEB-nos‘ amb un premi de 300 euros. La tercera posició va ser per ‘Anats de l’olla. La tribu del trapillo‘ amb 100 euros. Mentrestant, el premi per a les comparses va ser pels SnowKids, i un premi de 100 euros.

Entre els disfressats, molta varietat i moltes al·lusions a la llibertat dels presos polítics i a l’article 155. La rua, organitzada per Ràdio Taradell, va fer un recorregut diferent i més llarg, ja que el jurat estava ubicat al balcó de l’Ajuntament, però donant a la Plaça de les Eres. Els membres del jurat eren l’actor de ‘Merlí‘ Pau Vinyals; Christian López, expresident del PIOC, entitat organitzadora del Carnaval de Torelló; Isabel Campos, directora del Canal Taronja Osona; Dolors Mallarach, estilista i exmembre del PIOC, i Agustí Bartrina, membre d’Els Grillats, colla guanyadora del Carnaval de Torelló d’aquest any.

Precisament, en el pregó pronunciat per Pau Vinyals també moltes referències a l’actualitat política catalana. El Carnaval va acabar al Centre cultural Costa i Font amb el lliurament de premis i un concert de versions del grup Sixtus.

A continuació, podeu veure una àmplia galeria d’imatges fetes per Miquel Vilardell:

COMPARTIR

2
Deixa un comentari

avatar
2 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
2 Autors
JosepJordi Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Josep
Convidat
Josep

Doncs comparteixo l’opinió Jordi, és difícil organitzar una activitat perquè n’he organitzat i fa molts anys que gaudeixo el carnaval de Taradell però ahir – Vaig arribar a les 6 de Vic per disfressar-me, control de Mossos a l’entrada (bona feina que van fer tota la nit, però inevitable els problemes amb menors), però per voler anar a casa, concretament al carrer de Sant Sebastià, no vaig poder passar per enlloc. És necessari tancar tot el poble quan encara no havia sortit la cercavila? A més a més, quina incompatiblitat dels membres Civils, que amb mala educació se’m van dirigir… Llegeix més »

Jordi
Convidat
Jordi

Crec que és l’any més mal organitzat o més ben desorganitzat.