Inici Actualitat Els Troneres tornen a guanyar el premi a millor carrossa al Carnaval...

Els Troneres tornen a guanyar el premi a millor carrossa al Carnaval de Taradell 2017

0
COMPARTIR

carrossa-guanyadora-carnaval-taradell-2017

Per tercer any consecutiu els Troneres de Taradell es van endur el premi a la millor carrossa del Carnaval de Taradell. Amb una carrossa amb el títol ‘Després de tant esperar els marcians s’han revelat, ni la Nasa ni ningú volem a Mart‘, els Troneres van endur-se 400 euros de premi amb una carrossa que simulava un monstre extraterrestre. Aquest grup ja havia participat enguany al Carnaval de Torelló i Centelles i va fer una posada en escena espectacular davant del jurat.

2a-carrossa-carnavall-taradell-2017La segona posició va ser la mateixa que al 2016. El grup Peti qui peti de Taradell va guanyar 300 euros amb una carrossa que recreava la famosa sèrie ‘El món d’en Beakman‘, un programa de televisió educatiu i de divulgació científica que es va emetre a Catalunya als anys 90. La carrossa recreava un ratolí i un flascó científic i denunciava la corrupció política.

La tercera posició va ser per la colla CarnaSEB de Santa Eugènia de Berga que va recrear la pel·lícula d’animació ‘Up‘ amb el seu ‘SEBen UP‘. Es van endur 100 euros per gastar als comerços de l’Associació de Botiguers de Taradell.

3a-carrossa-carnaval-taradell-2017El jurat que valorava les carrosses estava format pel periodista de ‘La segona hora‘ de Rac1, Xavier Pérez Esquerdo, la periodista taradellenca, Isabel Campos, el periodista Isaac Moreno, i els torellonencs Christian López i Agustí Bartrina, cap de colla dels Grillats, guanyadors del Carnaval de Torelló 2017.

Finalment, el premi a la millor comparsa va tornar a ser pels guanyadors dels últims anys. ‘Pink Floid‘ comptava amb un grup de flamencs, que van guanyar 100 euros.

prego-carnaval-taradell-2017El Carnaval de Taradell 2017, organitzat per Ràdio Taradell, va comptar amb la participació de 13 carrosses i 6 comparses que van desfilar pels carrers del centre del municipi durant mes de dues hores. Hi va haver molta varietat de disfresses i també moltes persones a nivell individual que es van disfressar. El pregó va anar a càrrec del periodista Xavier Pérez Esquerdo que va parlar de Francesc Homs, de l’EAS Taradell i d’en Toca-Sons, entre d’altres, mentre s’atrevia a trencar un ou en directe. Al costat hi tenia el Rei Carnestoltes, interpretat per Pep Puig, i el Reietó, Gil Puig.

El fi de festa es va fer al Centre cultural Costa i Font amb un concert de versions del grup Orquestra Mitjanit, organitzat per l’Ajuntament de Taradell. A continuació podeu veure una galeria de fotografies realitzades per Miquel Vilardell i Josep Bosch.

muntatge-carnaval-taradell-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments