Inici Actualitat Els Troneres repeteixen triomf per segon any al Carnaval de Taradell

Els Troneres repeteixen triomf per segon any al Carnaval de Taradell

1
COMPARTIR

carnaval-taradell-2016-troneres

La carrossa dels Troneres va ser la que es va endur el primer premi del Carnaval 2016 de Taradell. El grup taradellenc repeteix així triomf, tal i com va fer ja en el Carnaval 2015. Ho va fer amb una carrossa molt treballada recreant peixos, un arlequí, vaixells de paper i disfressats de soldadets de plom i ballarines i amb l’eslògan “Entre ballarines i soldats, l’arlequí l’ha ben cardat”. La millor carrossa va rebre un premi de 400 euros. Tots els premis consistien en vals gentilesa de l’Agrupació de Botiguers de Taradell.

carnaval-taradell-2016-petiquipetiEra la carrossa que va desfilar en la novena posició entre les 16 que participaven en el Carnaval de Taradell. De fet, el podi de premiats va ser el mateix que fa un any. El segon premi (300 euros en vals) va ser per una altra carrossa de Taradell. Els Peti qui peti que anaven disfressats de raïm i la carrossa representava una ampolla i una bóta de vi.

El tercer premi (100 euros) va ser pels CarnaSEB de Santa Eugènia amb un vaixell i disfressats d’aigua de mar amb la presència del déu del mar Possidó.

El Carnaval també va comptar amb tres comparses. Un any més el premi (100 euros) va ser pel grup Birratins disfressats d’inspector Gadget.

carnaval-taradell-2016-birratinsLa rua, organitzada per Ràdio Taradell, va desfilar pel centre de Taradell amb una gran presència de joves disfressats. El punt de més presència de públic va ser a la rotonda de l’Atlàntida, lloc on hi havia la concentració i des d’on es va fer el pregó, que enguany va anar a càrrec de l’humorista Peyu, que va buscar el tocs d’humor amb referències taradellenques.

L’altre punt destacat era al davant de l’Ajuntament, on aquest any s’hi concentrava el jurat encarregat de valorar les carrosses i comparses participants. Van poder valorar multitud de disfresses des de xais, meduses, minions grocs i liles, mister potatos, pintors, dracs, vikings i un llarg etcètera.

La rua va estar encapçalada per la carrossa de Ràdio Taradell, recreant la sèrie Bola de Drac i amb el Rei Carnestoltes i al Reietó. Al final del recorregut els participants van rebre un entrepà i es va fer el lliurament de premis, ambientat amb un concert de versions.

Cal destacar que no hi va haver cap incidència destacable i l’operatiu preventiu i de seguretat desplegat per una seixantena de persones de Protecció Civil Taradell, Mossos d’Esquadra, agents locals i Creu Roja, tant dies abans com el mateix dia de la rua, va funcionar.

A continuació us deixem amb una galeria d’imatges del Carnaval:

[shashin type=”albumphotos” id=”96″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Aleix
Aleix
15 febrer 2016 10:59

Com cada any, gràcies a Ràdio Taradell per organitzar la rua. Ens ho vam passar molt bé. Només m’agradaria fer una demanda: de la mateixa manera que es fan campanyes de conscienciació (sobretot als adolescents) per viure la festa amb moderació i s’intenta regular el tema de la beguda, crec que s’hauria de fer alguna cosa amb el volum musical de les carrosses. Pels que participem a la rua amb nens és demencial. El volum és exagerat, fins al punt de no permetre cap conversa aprop de les carrosses o de veure els petits com es tapen les orelles. És… Llegeix més »