Inici Actualitat Els Troneres guanyen el premi a la millor carrossa del Carnaval 2015...

Els Troneres guanyen el premi a la millor carrossa del Carnaval 2015 de Taradell

6
COMPARTIR

carnaval-taradell-2015

La carrossa dels Troneres emulant un drac i amb l’eslògn “Aquest any si que l’hem feta grossa, fins els collons de tot plegat, la fera hem despertat” es van endur aquest dissabtre el premi a la millor carrossa del Carnaval de Taradell 2015. Al final hi van participar una quinzena de carrosses i comparses que van desfilar pels carrers més cèntrics del poble amb una gran presència de joves.

Un any més sota l’organització de Ràdio Taradell, el Carnaval va portar molt ambient i animació. El jurat, ubicat en un balcó del Passeig Domènec Sert, va ser l’encarregat d’avaluar les millors carrosses i la millor comparsa. La millor carrossa va rebre un premi de 400 euros. Tots els premis consistien en vals de 10 euros gentilesa de l’Agrupació de Botiguers de Taradell.

El segon premi va ser per la carrossa del grup Peti qui peti (25o euros), recreant uns llapis i pinzells per reivindicar la llibertat d’expressió de la revista Charlie Hebdo. Mentre que el tercer premi va ser per la carrossa Peppa Pig SEB 5 (100 euros). El premi a la millor comparsa va ser pels Birratins que recreaven uns globus aerostàtics.

carnaval-taradell-2015-pregoPel que fa al pregó, l’humorista Pep Plaza hi va posar el seu toc irònic imitant personatges taradellencs com en Quico Homs, l’Albert Om o en Pep Sala. Precisament, va interpretar una versió del ‘Boig per tu’ però amb la temàtica ‘Vull votar’.

La rua va estar encapçalada per la carrossa de Ràdio Taradell que portava al Rei Carnestoltes i al Reietó. Al final de la cercavila tots els membres de les carrosses inscrites van rebre un entrepà i aigua per part de l’organització.

Cal destacar també l’ampli desplegament de seguretat i gestió del trànsit que van fer Protecció Civil Taradell, Mossos d’Esquadra, agents locals i Creu Roja. Tot i això, no es van evitar casos de joves que van necessitar atenció mèdica. Segons ens ha informat Creu Roja, es van fer 17 assistències i dos trasllats en ambulància.

A continuació us deixem amb una galeria d’imatges del Carnaval:

[shashin type=”albumphotos” id=”65″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

6 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Famíla amb nens
Famíla amb nens
23 febrer 2015 22:56

Nosaltres som una família amb nens petits que vam anar amb tota la il·lusió que tenen els nens per aquestes festes, i vam haver de tornar a casa abans d’hora i desil·lusionats. Les colles de jovent, la majoria beguts, pel mig de les carroses i comparses no deixaven gaudir del Carnestoltes, l’espectacle que donaven era lamentable i només els vèiem a ells amunt i avall passant per sobre de tot i de tothom.

Aquest any ens vam emportar una mala imatge del Carnestoltes i amb poques ganes de tornar-hi l’any que ve.

David
David
25 febrer 2015 15:38

Entenc que et refereixes els que anaven per lluire perquè els joves que anàvem amb carrossa no vam lluir per culpa del mateix motiu que esmentes.

Famíla amb nens
Famíla amb nens
25 febrer 2015 23:42
Reply to  David

David sí, em referia a aquestes colles de jovent que van per lliure i es dediquen a ficar-se al mig de les carrosses i comparses. Vaig veure com alguna carrossa intentava fer una mica de ball i tenien feina a anar apartant jovent del mig perquè els deixessin fer coreografia. Com ja he dit abans lamentable!

Espero que per la gent del poble i, sobretot, per aquesta gent que us impliqueu tant per tenir un carnaval això es solucioni d’alguna manera.

David
David
23 febrer 2015 22:08

Ja n’hi ha prou d’aquest tipus de carnaval, estem farts de fer carrosses perquè el jovent que venen de fora i no de fora les destrossin i tota aquesta purria s’està carregant el nostre carnaval, portem molts anys sortint i no habia vist mai quelcom semblant. AIXÒ ES PATÈTIC JA N’HI HA PROU SOM UN POBLE I ENS ESTIMEM EL POBLE. SI L’AJUNTAMENT NO SE L’ESTIMA QUE ANUL·LI EL CARNAVAL SINÓ QUE POSSI DISPOSITIUS DE VERITAT QUE VAIG COMPTAR 1 POLICIA I 8 DE PROTECCIÓ CIVIL A TOTA LA RUA. ELS DE LA RÀDIO NO PODIEN CONTROLAR… SE’LS HI ANAVA… Llegeix més »

Debat
Debat
22 febrer 2015 20:38

El carnaval i la festa són fantàstics, com sempre. Tot i això i malgrat l’ampli dispositiu de seguretat, hi va haver colles de joves que van havber de marxar cap a casa, no poden gaudir de la festa, per culpa dels grups de provocadors, vinguts majoritàriament de fora de Taradell, que solament busquen brega i baralles. La seva actitud xulesca i provocadora era evident per a tothom. No solament s’ha de controlar el consum d’alcohol i robatoris, que també, però la presencia d’aquests grups de joves molt evidents i visibles s’han de neutralitzar pel bé de tots/es i de la… Llegeix més »

teresa solacunill
22 febrer 2015 19:14

El carnaval va ser fantàstic. El que és llastimós és que el jovent no es controla i fa pena quant els veus orinar al mig dels cotxes o bé als portals de les cases, i estirats per terra perquè han perdut el control. Això fa que el carnaval perdi el seu encant.

No saber disfrutar sense fer malifetes.

Salutacions.