Inici Actualitat Els Troneres de Taradell guanyen el primer premi de carrosses de la...

Els Troneres de Taradell guanyen el primer premi de carrosses de la categoria B al Carnaval de Torelló

0
COMPARTIR
Foto: Instagram @rbn_88

El grup Els Troneres de Taradell va guanyar aquest dissabte el primer premi de carrosses en la categoria B al Carnaval Terra Endins de Torelló. Els taradellencs, per primera vegada, van obtenir el màxim guardó. Ho van fer amb una carrossa que portava per títol ‘Iguanis Templum, la nova civilitzacione trovata’, que reproduïa una enorme iguana verda sortint de dins un temple.

El grup taradellenc format per una quarantena de participants es va endur un premi de 1.000 euros. Cal destacar que fa una setmana també es van endur el primer premi en l’apartat de carrosses al Carnaval de Centelles.

Segurament els podrem veure aquest proper dissabte al Carnaval de Taradell, on han guanyat en les tres últimes edicions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments