Inici Actualitat A partir de dilluns es poden formalitzar les inscripcions per al Carnaval...

A partir de dilluns es poden formalitzar les inscripcions per al Carnaval de Taradell 2019

0
COMPARTIR

A partir de dilluns 11 de febrer es podran fer les inscripcions de carrosses i comparses per participar al Carnaval de Taradell, organitzat per Ràdio Taradell. Aquest any, la rua de la disbauxa serà el dissabte 9 de març i les inscripcions es podran fer fins tres dies abans a les oficines de l’Ajuntament o a través d’un formulari al web de l’emissora (www.radiotaradell.net).

Com és habitual, es premiaran les tres millors carrosses i la millor
comparsa i, com a novetat, hi haurà dos accèssits a l’originalitat, un per cada categoria. La concentració de carrosses serà a dos quarts de 6 de la tarda i es farà a l’avinguda dels Vilademany. Una hora després, es llegirà el pregó des de la plaça de l’Atlàntida. En els propers dies s’anunciarà qui serà el pregoner o els pregoners d’aquest any.

La rua passarà pels següents carrers: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, plaça de les Eres, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer Ramon Pou, carrer Sant Sebastià, plaça de les Eres i carrer de la Vila. Les carrosses o comparses que ho desitgin o necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia. L’ordre amb el qual sortiran les carrosses es farà per sorteig el mateix dissabte dia 9 a dos quarts d’1 del migdia en directe per Ràdio Taradell.

Un cop acabi la rua, el final de festa del Carnaval serà a Can Costa. A la sala gran, es repartiran entrepans per als membres de les carrosses i comparses, i es lliuraran els premis. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400€; el segon, amb 300€, i el tercer, amb 100€. El premi a la millor comparsa serà de 100€. També hi haurà dos accèssits a l’originalitat, un per cada categoria. Tot seguit, començarà el fi de festa a la mateixa sala, sota l’organització de l’Ajuntament.

Per novè any, Ràdio Taradell ha assumit l’organització del Carnaval, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil-Voluntaris de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments