Inici Actualitat Una vintena de carrosses i comparses a la rua de Carnaval de...

Una vintena de carrosses i comparses a la rua de Carnaval de Taradell 2018 que tindrà nou recorregut

0
COMPARTIR

Un total de tretze carrosses i set comparses participaran a la rua de Carnaval que es farà dissabte a Taradell, sota l’organització de Ràdio Taradell. La majoria són de colles del municipi, però també n’hi ha alguna de pobles veïns. Entre totes, sumen més de 600
persones que, des de fa dies i setmanes, preparen la seva carrossa o comparsa, vestits i coreografies per enamorar el jurat.

Un any més, les millors tindran premi. La millor carrossa rebrà 400 euros; la segona, 300, i la tercera, 100. També es premiarà la millor comparsa amb 100 euros. El jurat, que s’ubicarà en un punt del recorregut, estarà format pel pregoner, l’actor Pau Vinyals (Gabi a la sèrie Merlí), així com representants de Carnavals i mitjans de comunicació de la comarca.

Nou recorregut

La principal novetat d’aquest any és que s’estrena recorregut, per tal que la rua sigui un pèl més llarga. La concentració de carrosses serà a la ronda dels Vilademany a les 5 de la tarda. La desfilada de carrosses i comparses passarà pels següents carrers: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, plaça de les Eres, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, La Plaça, passeig Domènec Sert i carretera de Balenyà fins al carrer Ramon Pou. En aquest punt, on hi ha els semàfors, qui ho vulgui podrà abandonar la rua. Els que vulguin seguir podran pujar pel carrer Ramon Pou, seguir pel carrer Sant Sebastià, plaça de les Eres, carrer de la Vila, carrer de la Batllia i ronda dels Vilademany.

Pregó de l’actor Pau Vinyals

El pregó de Pau Vinyals serà a dos quarts de 7 de la tarda des d’un escenari instal·lat a la plaça de l’Atlàntida, acompanyat del Rei o Reina Carnestoltes. Tot seguit, començarà la rua. L’ordre amb el qual sortiran les carrosses i comparses es farà per sorteig divendres a les 6 de la tarda en directe per Ràdio Taradell.

Un cop acabi la rua, el final de festa serà a Can Costa. A la sala gran, es repartiran entrepans per als membres de les carrosses i comparses, i es lliuraran els premis. Tot seguit, començarà el fi de festa a la mateixa sala, amb un concert del grup de versions Sixtus, sota l’organització de l’Ajuntament.

Per vuitè any, Ràdio Taradell assumeix l’organització de la rua de Carnaval, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil-Voluntaris de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments