Inici Actualitat L’actor Pau Vinyals serà el pregoner del Carnaval de Taradell

L’actor Pau Vinyals serà el pregoner del Carnaval de Taradell

0
COMPARTIR

L’actor Pau Vinyals, conegut per ser el professor de literatura castellana a la sèrie d’èxit Merlí, serà el pregoner del Carnaval de Taradell d’aquest any. Serà el dissabte 17 de febrer a dos quarts de 7 de la tarda a la plaça de l’Atlàntida. D’aquesta manera Vinyals agafarà el relleu a Xavier Pérez Esquerdo, en Peyu, Pep Plaza o Quim Morales, que han estat pregoners els últims anys.

Vinyals, nascut el 1986 a Ravós del Terri, al Pla de l’Estany, s’ha fet molt popular aquest últim any com a Gabi a Merlí. Tot i així, acumula una trajectòria destacada en sèries com El crac, així com en obres de teatre com L’hostalera i El Ramon de les Olives.

Les inscripcions de carrosses i comparses per participar a la rua de la disbauxa, organitzada per Ràdio Taradell, estan en marxa des de fa dies i avancen a bon ritme. Aquest any, la rua de la disbauxa serà el dissabte 17 de febrer i les inscripcions es podran fer fins tres dies abans a les oficines de l’Ajuntament, al Cafè de Can Costa o a través d’un formulari al web de l’emissora (www.radiotaradell.net). Com és habitual, es premiaran les tres millors carrosses i la millor comparsa.

Un cop acabi la rua, el final de festa del Carnaval serà a Can Costa. A la sala gran, es repartiran entrepans per als membres de les carrosses i comparses, i es lliuraran els premis. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400€; el segon, amb 300€, i el tercer, amb 100€. El premi a la millor comparsa serà de 100€. Tot seguit, començarà el fi de festa a la mateixa sala, sota l’organització de l’Ajuntament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments