Inici Actualitat Els Tonis de Taradell guanyen el Premi BBVA a l’Entitat de l’Associacionisme...

Els Tonis de Taradell guanyen el Premi BBVA a l’Entitat de l’Associacionisme Cultural

0
COMPARTIR

La Comissió dels Tonis de Taradell va recollir aquest dimarts al vespre un premi a la gala de la segona edició dels Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català, que es va fer a Terrassa. Concretament, van rebre el Premi BBVA a l’Entitat “per la seva capacitat de contribuir a la preservació del patrimoni rural d’un municipi, contribuint decididament d’aquesta manera en el seu desenvolupament econòmic”, en referència a l’Alzinar de la Roca. El guardó estava dotat de 3.000 euros.

Aquests guardons pretenen reconèixer totes les persones i entitats que treballen per la dinamització dels pobles. Durant la gala també es va reconèixer el festival Ésdansa de Les Preses amb el premi Previsora General al projecte de gran format; el Grup de Teatre Naltrus de Santa Coloma de Queralt amb el Premi Arç Cooperativa al projecte de petit format; es va reconèixer el programa televisiu ‘Gaudeix la Festa’ de la Xarxa; i es va homenatjar Pere Baltà, exdirector del Servei de Promoció Cultural de la Generalitat, amb el Premi Ens a la Persona.

La gala, conduïda per l’actor Biel Duran, va estar amenitzada per tres actuacions: les de la banda Rumblin’ Jazz, la colla de Geganters de Terrassa i el Grup Punt i Seguit Teatre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments