Inici Actualitat Ja es pot votar a Taradell per les eleccions catalanes del 12...

Ja es pot votar a Taradell per les eleccions catalanes del 12 de maig de 2024

0
COMPARTIR

El col·legi electoral de Taradell, ubicat al Centre Cultural Costa i Font, ja ha obert les portes i ja permet votar per a les eleccions al Parlament de Catalunya 2024. Des de les 9 del matí un total de 5.216 taradellencs i taradellenques poden votar en aquestes eleccions catalanes. Són 217 votants més que a les últimes eleccions catalanes, que van tenir lloc al 14 de febrer de 2021. A Taradell podran votar un total de 5.105 taradellencs (alguna ho hauran fet a través del vot per correu). Hi ha 111 taradellencs, que resideixen a l’estranger i que tenen dret a vot perquè estan inscrits al Cens Electoral de Residents Absents a l’Estranger (CERA), que han pogut votar al Consulat del país on estan vivint. Aquests vots, si s’han emès, s’incorporen després directament al recompte final.

A Taradell hi ha 8 meses electorals que s’han constituït a primera hora del matí, sense poblemes, amb president i dos vocals en cada una de les meses.

A les 9 del matí ja han arribat els primers votants, sense cues i amb molta normalitat. Tot i que a 20 minuts per les 9 ja hi havia algun votant amb ganes d’emetre el vot. Hi ha temps per votar fins a les 8 del vespre. A 2/4 de 12 del matí, us detallarem les primeres dades de participació, comparades amb altres comicis fets a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments