Inici Cartes dels lectors Agraïment per les experiències del botiguers

Agraïment per les experiències del botiguers

0
COMPARTIR

Fa dos anys vam decidir, dins la campanya de Nadal, fer gaudir als nostres clients d’unes experiències úniques que pretenien buscar sinergies entre la gastronomia i els serveis dels nostres associats, i també posar en valor els espais i les capacitats de Taradell com a poble històric i vital. Seixanta-sis persones amb ganes de passar-s’ho bé i amb una gran predisposició per la seva part, ho han experimentat; els seus somriures i agraïments han confirmat el que preteníem: regalar moments especials en llocs únics de Taradell.

Tot això no hagués estat possible sense l’ajuda desinteressada de persones i entitats que van col·laborar d’una manera activa en aquest projecte. A ells va dirigida aquesta carta d’agraïment. Gràcies per acollir la nostra idea amb entusiasme, ajudant-nos en tot per tal de fer-la possible. Gràcies per deixar-nos els vostres esplèndids espais per organitzar aquestes experiències úniques que precisament pel fet de ser úniques seran irrepetibles.

Moltíssimes gràcies de part de la junta i de tots els associats de l’ABT: a Ramon Costa del Castell de Mont-rodon, a en Ramon i l’Alba de Mas Gasala, a en Roger Reig i Lluís Tuneu de Mas Vila-rasa, a en Ramon Vallmitjana i l’Ajuntament pel Castell d’en Boix, a l’Aurora Montserrat, l’Enric Piella i l’Ajuntament per la Plaça de les Eres i, finalment, quan es va fer ‘Un tomb per pagès’ a l’Aurora Montserrat, a en Josep Pressegué (pare), als propietaris de Bellpuig, als del Colomer i molt especialment a l’entitat dels Tonis de Taradell.

Agrair també la confiança i l’aposta pel comerç de proximitat dels nostres clients que fan possible amb les seves compres que Taradell estigui viu.

Associació de Botiguers de Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments