Inici Actualitat Els Tonis de Taradell i InstaOsona organitzen el quart concurs d’Instagram

Els Tonis de Taradell i InstaOsona organitzen el quart concurs d’Instagram

0
COMPARTIR

foto guanyadora concurs instagram tonis taradell 2016Per quart any consecutiu, la comissió organitzadora dels Tonis de Taradell i InstaOsona impulsen un concurs d’Instagram. Després de l’èxit de les tres últimes edicions, amb unes 200 fotos cadascuna, es tornarà a premiar la millor foto que es pengi a aquesta xarxa social entre el 13 i el 19 de gener. La foto guanyadora sortirà d’una votació popular i el premiat gaudirà d’un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant de l’Hotel Rosa.

Per participar al concurs, cal ser seguidor d’InstaOsona a Instagram i etiquetar les imatges amb els hashtags #tonistaradell17 i #instaosona. Els participants podran penjar tantes fotos com vulguin de qualsevol acte relacionat amb la festa taradellenca, que tindrà el plat fort el cap de setmana del 14 i 15 de gener.

La millor foto s’escollirà per votació popular. Després que els organitzadors del concurs seleccionin tres fotos finalistes, els seguidors d’InstaOsona a Instagram tindran 24 hores per votar la foto guanyadora amb els seus likes. Anna Arumí, Joan Morcillo i Bernat Cedó són els guanyadors dels concursos fets fins ara en el marc dels Tonis.

Podeu consultar les bases aquí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments