Inici Actualitat La UD Taradell goleja l’Aiguafreda i se situa segon (0-4)

La UD Taradell goleja l’Aiguafreda i se situa segon (0-4)

0
COMPARTIR

Golejada rodona per la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp de l’Aiguafreda. Els taradellencs en un partit molt pràctic van guanyar per 0 a 4 i se situen segons a Tercera Catalana.

En una lliga molt igualada, la golejada té doble mèrit. L’equip taradellenc, que està mostrant solvència defensiva en la majoria dels partits, ha sabut ser pacient i controlar el partit per acabar sentenciant a la darrera part de la primera part i de la segona part. El primer gol ha arribat a la mitja hora de joc, obra de Soufiane, que s’estrenava aquesta temporada. Just abans del descans, Èrik ha fet un golàs des del mig del camp per posar el 0 a 2 i consolidar el triomf. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la segona part, el Taradell ha seguit controlant el partit i esperar l’ocasió per acabar sentenciant. Això ha arribat al minut 81, quan Joan Canó ha fet el 0 a 3 de penal. Ja en l’últim minut Gabri Ventura ha fet el 0a 4 definitiu. Amb aquest triomf la UD Taradell aprofita l’ensopegada dels rivals per pujar fins a la segona posició amb 19 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments