Inici Actualitat Taradell celebra divendres la festa dels Drets dels Infants

Taradell celebra divendres la festa dels Drets dels Infants

0
COMPARTIR

cartell-drets-infants-2016

La cinquena edició de la Festa dels Drets dels Infants es durà a terme aquest divendres 18 de novembre al Centre Cultural Costa i Font, a partir de les 5 de la tarda. La festa, on es realitzaran diverses activitats al voltant d’aquesta diada, s’organitza des del Centre Obert el Puntal, conjuntament amb l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana.

Els participants d’aquesta festa podran gaudir d’activitats com maquillatge, taller de xapes i jocs relacionats amb els drets dels infants. També es podrà veure un vídeo realitzat pels nens i nenes del Centre Obert El Puntal com a reivindicació dels drets i deures de la infància i seguidament es podrà gaudir de l’espectacle infantil “La República dels contes” a càrrec de la Companyia Jordi Font.

Finalment, com també ja és tradicional, es farà el lliurament de premis del IV Concurs de dibuix dels Drets dels Infants, obert a tots els nens i nenes de 6 a 12 anys del municipi. En el marc del concurs, setmanes abans a les escoles del municipi s’han treballat els valors relacionats amb el benestar dels infants de tot el món, de tal manera que aquest treball es podrà veure reflectit en els dibuixos que els infants presenten al concurs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments