Inici Actualitat Elena Gadel actua aquest divendres a Taradell amb l’espectacle ‘La dona que...

Elena Gadel actua aquest divendres a Taradell amb l’espectacle ‘La dona que em vesteix’

0
COMPARTIR

La cantant Elena Gadel, també coneguda per formar part del jurat del programa musical de TV3 ‘Eufòria’, actuarà aquest divendres 1 de desembre a Taradell. Hi estrenarà el seu nou espectacle musical ‘La dona que em vesteix’.

Elena Gadel estarà acompanyada de Toni Pagès, percussió i teclats, i Marc López, guitarra. En el nou disc “La dona que em vesteix”, presenta un espectacle que ple de màgia i elegància, a més d’una posada en escena i una il·luminació acurada. Hi ha cançons com “Et confesso”, “Lobo”, “Ganas locas de vivir”, “Niña eterna” o la mateixa “La dona que em vesteix”.

L’entrada és gratuïta i sense reserva de cadira. El concert començarà a 2/4 de 10 de la nit al Centre cultural Costa i Font.

Elena Gadel té 3 discs publicats: “Tocant fusta” (2010), “De madera” (2012) i “Delicada” (2014). També ha participat en projectes de teatre musical com “El Petit Príncep” (2014); “Cabaret” (2017); “Grease” (2016), “Mar i Cel” (2004), “El Màgic d’Oz” (2020) i ha guanyat tres Premis Butaca com a millor actriu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments