Inici Actualitat David López aconsegueix el 3r lloc al Campionat d’Espanya de bicitrial

David López aconsegueix el 3r lloc al Campionat d’Espanya de bicitrial

0
COMPARTIR

El taradellenc David López Sala ha pujat al podi al Campionat d’Espanya de bicitrial en la categoria Under12. El taradellenc va tancar aquest cap de setmana la competició, aconseguint la tercera posició en la segona i última prova. Mateixa posició que ha aconseguit en el global de la general.

La darrera prova es disputava a Picassent (València) amb unes zones complexes i en una prova marcada per la forta calor. La tercera posició li ha merescut per pujar al podi en la classificació general, que ha liderat el valència Nacho Caurín, seguit per un altre valencí Nicolás Atienzo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments