Inici Actualitat En Toca-Sons ja prepara el 25è aniversari i la caminada Llinatges amplia...

En Toca-Sons ja prepara el 25è aniversari i la caminada Llinatges amplia representacions

0
COMPARTIR

toca-sons-2015

Tot a punt per a la Festa Major 2016 de Taradell. La comissió de la Festa d’en Toca-sons encararà aquest any l’edició prèvia a celebrar el 25è aniversari. Abans, però, té els reptes d’organitzar la 24a edició, tornar a fer el Toca-canalla i ampliar horaris de la caminada teatralitzada ‘Llinatges‘, després de l’èxit de l’any passat.

Més horaris per a ‘Llinatges’

caminada-teatralitzada-llinatges-2015La caminada teatralitzada, que organitza conjuntament amb Canya que no és conya, serà el primer acte. L’any passat en fer-se només dues representacions en un mateix dia, molta gent no va poder veure-la. Per això, aquest any es fan quatre representacions, distribuïdes en dos dies (dilluns 22 i dimarts 23) i dos horaris (21h i 23h).

La novetat és que les entrades (preu: 7 €), només es poden comprar anticipadament. Ja estan a la venda fins el 19 d’agost a la botiga Moda Home-Dona Sellés. La representació es tornarà a fer a la Roca, amb sortida a la Plaça de Sant Quirze. Una trentena d’actors i actrius tornaran a posar en escena una història de bandolers, traïcions, destins i decisions vitals durant una hora i mitja.

Dia i horaris
22 i 23 Agost – (21h i 23h)

3r Toca-canalla

toca-canalla-2014El Toca-canalla arriba després de l’última edició el 2014. La festa, bianual, tornarà a representar les aventures del bandoler, però en format infantil. Amb les mateixes incògnites: saber quin és el nen que fa de bandoler. En aquest cas, les guerres seran amb caramels i confetti. Hi ha també la sorpresa de saber per on començarà la festa el dia 24 d’agost. No hi faltaran les escens de la captura del bandoler a la Plaça de les Eres i el judic als jardins de can Costa.

Dia i horaris
24 Agost – (19:30h)

24è Toca-sons

El dia 25 d’agost la Festa d’en Toca-sons complirà la 24a edició. I ho farà, de nou, repetint les dues incògnites: saber qui representarà el paper del bandoler i qui serà l’agutzil, novetat que es va estrenar l’any passat. La Festa comptarà amb altres sorpreses com un ball de festa major en un lloc sorpresa, saber a quina pastisseria robarà o a quina entitat o persona es reconeixerà enguany en el moment de treva. També serà sorpresa per on entrarà el bandoler al poble.

Dia i horaris
25 Agost – (19h)

4t Concurs fotogràfic

Un any més la Festa premiarà les millors fotografies preses en qualsevol dels actes d’en Toca-sons. El Concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu també comptarà amb un premi a les dues millors imatges d’instagram que portin les etiquetes #tocasons16 i #instaosona. Les fotos es podran presentar fins el 30 de setembre al mail concurstocasons@gmail.com

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments