Inici Actualitat Executen en Toca-sons 2015 després de ser declarat culpable

Executen en Toca-sons 2015 després de ser declarat culpable

0
COMPARTIR

toca-sons-20152

Per primera vegada en Toca-sons no va acabar morint a la forca sinó que va ser executat pels sometents després de ser declarat culpable. El taradellenc Jordi Costa va ser l’encarregat de recrear el personatge que, un any més, es va fer amo i senyor del poble després de saquejar bars, pastisseries i atemorir els vilatans que esperaven la seva arribada.

toca-sons-2015Les trifulques entre bandolers i sometents van ser constants durant aquest dimarts a la tarda, fins que es va fer una pau i treva temporal que va servir per homenatjar aquest any a la junta sortint de la Festa d’en Toca-sons. Tot i el pacte entre agutzil i Toca-sons, aquest últim va ser apresat a la Plaça de les Eres quan es ballava la seva sardana.

El judici, tot i comptar amb la defensa de la pubilla i l’hereu, es va decantar per declarar culpable al bandoler, ja que els dos advocats de la defensa no van ser prou espavilats. La Festa va acabar amb l’execució pública del bandoler i un castell de focs artificials.

A continuació podeu veure una galeria d’imatges.

[shashin type=”albumphotos” id=”87″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments