Inici Actualitat En Toca canalla escapa de la forca marxant amb un núvol kinton

En Toca canalla escapa de la forca marxant amb un núvol kinton

0
COMPARTIR

toca-canalla-2014

Un dels elements d’una de les sèries referents dels més petits, Bola de Drac, va servir perquè en Toca canalla escapés de la forca. Ho va fer sobre d’un núvol kinton, després que el judici el declarés culpable pel vot decisiu del sagal del timbal.

Després de dos anys va tornar el Toca canalla a Taradell. I ho va fer amb molta expectació. El nen que representava el paper del bandoler va ser en Martí Pol, mentre que l’agutzil va ser en Lluc Santacoloma. El bandoler es va fer amo i senyor del poble després de recórrer els carrers i espantar els vilatans amb confetti. Els enfrontaments amb l’agutzil i la seva mílica van ser constants durant el recorregut, fins que va ser capturat a la Plaça de les Eres.

A continuació podeu veure una galeria d’imatges.

[shashin type=”albumphotos” id=”51″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments