Inici Actualitat La caminada teatralitzada ‘Llinatges’ sorprèn en un nou entorn natural i amb...

La caminada teatralitzada ‘Llinatges’ sorprèn en un nou entorn natural i amb nova història

0
COMPARTIR

caminada-teatralitzada-llinatges-2015

L’entorn de l’ermita de Sant Quirze, a la urbanització La Roca, va ser l’escenari natural on va transcórrer diumenge la nova caminada teatralitzada de la Festa d’en Toca-sons. Sota el nom ‘Llinatges’, enguany es va canviar d’ubicació i també d’història.

caminada-teatralitzada-llinatges-20152Aquest fet, però, va suposar que l’aforament fos més limitat que quan es representava al nucli antic de Taradell. I això va provocar alguns problemes, ja que molta gent es va quedar sense entrada, sobretot, en la primera posada en escena a les 9 del vespre. Hi havia previstes dues representacions (a les 21h i a les 23h) amb un aforament previst de 150 persones en cada una i les entrades només es venien una hora abans de cada representació. Pocs minuts després de les 8 del vespre ja s’havien quasi exhaurit les entrades per la primera representació i això va provocar algunes queixes. L’organització en va prendre nota de cara a millorar-ho en edicions posteriors.

Realment, però, l’aforament limitat estava justificat per tal de garantir que tothom pogués veure amb bona visibilitat totes les escenes, ja que en algunes l’espai era molt reduït.

La caminada va comptar amb una desena d’escenes distribuïdes entre l’ermita de Sant Quirze, la Codina i l’entorn amb una il·luminació adequada. La història es centrava en dos germans influïts per la societat del segle XVII i les disputes entre bandolers i el virrei. Al llarg del recorregut vam poder viure lluites, robatoris a un carruatge, baralles de taverna, duels amb espasa i contradiccions sobre quin camí cal seguir a la vida.

Les més de 350 persones que van assistir a la caminada teatralitzada van sortir molt satisfetes i van aplaudir de valent la vintena d’actors i actrius de Canya que no és conya que representen l’obra. A continuació podeu veure una galeria d’imatges.

[shashin type=”albumphotos” id=”84″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments