Inici Actualitat La recerca del taradellenc desaparegut es concentra al voltant de la casa...

La recerca del taradellenc desaparegut es concentra al voltant de la casa de pagès El Camp

0
COMPARTIR

dispositiu-desaparegut-20163

Ja s’ha iniciat el torn de recerca de la tarda amb la incorporació dels nous voluntaris, després de la crida feta entre ahir al vespre i avui al migdia. Es manté la xifra d’una seixantena de voluntaris que també hi havia al matí.

Des de les 8 del matí s’està coordinant el tercer dia de recerca de Pere Cabanas, el taradellenc desaparegut des de dilluns al matí. Es fa des del pavelló municipal, on hi ha el centre de control. Més de 60 voluntaris s’han presentat a primera hora de matí i, en un primer moment, s’han constituït nou grups d’entre 8 i 10 persones que ajudaven a buscar. A les 9 n’han arribat més.

Les tasques de recerca es concentren al voltant a la casa de pagès El Camp, situada a la zona de Mont-rodon. Entre aquesta masia i la via del tren és on es va fer un rastreig amb gossos aquest dimecres, ja que és l’espai on es va detectar l’últim senyal del seu telèfon mòbil particular.

Tot i això, s’han marcat zones de recerca properes a aquest punt que també es rastregen. En total, hi ha 30 punts marcats de recerca i al matí s’han pogut fer grups per cobrir els 13 primers punts (propers a la zona 1).

De moment, l’esforç de Bombers, Mossos, Protecció Civil Taradell i agents locals no ha donat cap tipus de resultat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments