Inici Actualitat Es fa una crida de voluntaris per ajudar a trobar el taradellenc...

Es fa una crida de voluntaris per ajudar a trobar el taradellenc desaparegut

0
COMPARTIR
Foto: ACN. Grup de bombers coordinant la recerca
Foto:  ACN. Grup de bombers coordinant la recerca
Foto: ACN. Grup de bombers coordinant la recerca

Les tasques de recerca de Pere Cabanas, el taradellenc que està desparegut des de dilluns al matí, no ha donat resultats. Per aquest motiu, es fa un crida a la població per crear grups de voluntaris que ajudin a trobar-lo.

Aquest vespre s’estàn planificant les accions que es portaran a terme demà dijous al matí. Qualsevol persona que vulgui col·laborar pot anar demà dijous a partir de les 8 del matí davant del pavelló municipal, que és on hi ha el camp base de coordinació, i se li assignarà un grup i una zona. Es demana, sobretot, que ningú faci tasques de recera pel seu compte.

Foto: ACN
Foto: ACN

Durant tot el dia d’avui diverses dotacions dels Bombers, Mossos, Protecció Civil Taradell i agents locals han realitzat la recerca. Fins i tot, s’hi ha sumat un helicòpter i una unitat canina, però sense cap resultat. A la tarda, un cop s’ha pogut establir la possible ubicació a partir de l’últim senyal del telèfon mòbil s’ha rastrejat la zona amb gossos. No s’ha fet pública la zona per facilitar la feina dels professionals.

L’última vegada que va ser vist va ser dilluns al matí i anava en bicicleta. Qualsevol persona que pugui facilitar informació, ho pot fer al telèfon dels agents locals (670019966). També es fa públic el model de bici que portava.

bici-desaparegut-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments