Inici Actualitat Un helicòpter i la unitat canina s’incorporen als treballs de recerca del...

Un helicòpter i la unitat canina s’incorporen als treballs de recerca del taradellenc desaparegut

0
COMPARTIR
Foto: ACN
Foto: ACN
Foto: ACN

A les 8 del matí s’han tornat a intensificar els treballs de recerca del veí taradellenc desaparegut des d’aquest dilluns al matí. A primera hora ja s’ha afegit un helicòpter i el grup caní dels Bombers de la Generalitat a les tasques per intensificar la recerca.

pere-cabanasTambé s’ha instal·lat el dispositiu de coordinació entre Mossos d’Esquadra, Bombers, Protecció Civil Taradell i agents locals al pavelló d’esports municipal. Durant tot el matí, també alguns voluntaris estan ajudant en la tasca, però sense cap novetat.

Les tasques de recerca iniciades aquest dimarts al vespre es van centrar en la zona de Puiglagulla i Vilalellons. Segons sembla, Pere Cabanas, que se’l veia sovint pel poble amb bici, hauria marxat amb la bicicleta i s’hauria fet la recerca en aquesta zona perquè hi acostumava a anar.

Un dels aspectes clau de la recerca és poder localitzar des d’on es va produir l’últim senyal del telèfon mòbil. Aquesta dada s’havia d’obtenir aquest dimecres al matí i permetrà definir un radi d’acció més concret on centrar la recerca.

Si algú en té alguna referència o l’ha vist, pot trucar als agents de Taradell (670019966).

Anirem informant, si hi ha novetats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments