Inici Actualitat La taradellenca Mireia Martí nova vicepresidenta de l’associació Joves Advocats de Catalunya

La taradellenca Mireia Martí nova vicepresidenta de l’associació Joves Advocats de Catalunya

0
COMPARTIR
mireia-marti-vicepresidenta-joves-advocats-catalunya
Mireia Martí, primera a la dreta

El passat dissabte dia 19 de setembre de 2015 va tenir lloc l’Assemblea de l’associació Joves Advocats de Catalunya (JAC) al Col.legi d’Advocats de Vic. Un dels punts era celebrar eleccions per al nomenament dels nous càrrecs de la Junta Directiva del JAC.

Lluís Escoda Beltran, president del Grup d’Advocats Joves de Tarragona, va ser nomenat nou president de JAC, mentre que la taradellenca Mireia Martí i Fàbrega, actual presidenta del Grup d’Advocats Joves de Vic, va ser nomenada vicepresidenta.

L’associació Joves Advocats de Catalunya és una associació sense ànim de lucre que compta amb 18 anys d’història i està composada pels 14 grups d’Advocats Joves de Catalunya. El seu objectiu principal és la defensa dels drets i llibertats de l’advocacia jove catalana, servint com a punt de trobada dels joves advocats catalans. La seva pàgina web és www.jac.cat

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments