Inici Actualitat Dissabte es fa el lliurament del 22è Premi literari Solstici de Taradell

Dissabte es fa el lliurament del 22è Premi literari Solstici de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dissabte 15 de juny es farà el lliurament del 22è Premi Solstici a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. L’acte començarà a les 12 del migdia.

En concret, es lliuraran els premis de l’11è Premi infantil Jordi Capell, i els guardons de prosa i poesia de les dues categories del Premi literari Solstici. Enguany s’han presentat un total de 131 treballs. D’aquests, 79 corresponen a la categoria C, la d’adults; 7 a la B, la de joves i 45 al Premi Jordi Capell. Pel que fa a les modalitats, 91 persones han presentat les obres en prosa mentre que 40 ho han fet en poesia.

L’acte comptarà amb la lectura de fragments dels textos guanyadors a càrrec de l’escriptora Inés Macpherson i amb l’acompanyament musical de Jofre Bardolet. Al final de l’acte se servirà un petit refrigeri gentilesa d’Embotits Cassany.

El jurat del Premi Solstici està format per Aniol Florensa i Tort (president), Laura Autonell i Aranda, Nil Cassany Redorta, Rosa Codina i Costa, Núria Martínez i Pérez, Montse Morcillo i Vivet, Marta Ramírez i Baró, Irene Ramos i Santiago, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera i González i Aleix Solà i Pascual.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments