Inici Actualitat Xavier Codinachs pren possessió com a nou regidor de Junts per Taradell...

Xavier Codinachs pren possessió com a nou regidor de Junts per Taradell al consistori taradellenc

0
COMPARTIR

El nou regidor de Junts per Taradell, Xavier Codinachs, va prendre possessió oficialment del càrrec en el ple municipal d’aquest dijous 25 de gener. Codinachs es converteix en el quart regidor de Junts per Taradell, després de la renúncia que va fer efectiva a el 22 de desembre de 2023 el portaveu i regidor Santi Estragués.

Aquest dijous en l’inici del ple Codinachs va prendre possessió jurant el càrrec “per imperatiu legal” i ja va poder participar en el ple com a regidor de ple dret. Recordem que després de la renúncia d’Estragués, la regidora Araceli Garcia realitza les tasques de portaveu del grup municipal de Junts per Taradell.

En el ple també es va designar que Araceli Garcia serà la representant de Junts per Taradell a la comissió informativa general, a la comissió especial de comptes i a la comissió municipal de delimitació territorial. Mentre que Sílvia Puntí serà la representant de Junts per Taradell a la mesa permanent de contractació substituint a Araceli Garcia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments