Inici Actualitat El barri de Mont-rodon també instal·larà càmeres per evitar robatoris

El barri de Mont-rodon també instal·larà càmeres per evitar robatoris

0
COMPARTIR

Montrodon obres

Els veïns del barri de Mont-rodon de Taradell han demanat a l’Ajuntament de Taradell que s’instal·lin càmeres a les entrades per evitar robatoris. En les últimes setamanes alguns veïns han patit furts. Les càmeres de videovigilància seran pagades pels veïns, mentre que les imatges aniran centralitzades a l’Ajuntament, que serà qui en tindrà el control. En total se n’instal·laran tres i al mes d’agost podrien ja estar actives.

Aquest serà el segon barri de Taradell amb càmeres, després que fa poc més d’un any s’instal·lessin les primeres a les entrades de la urbanització Goitallops. En aquell moment l’Ajuntament va oferir la possibilitat a d’altres barris i urbanitzacions, però els veïns ho van descartar. En el cas de Goitallops les càmeres ja han servit en una ocasió per identificar alguns joves incívics, fer la pertinent denúncia als seus pares i evitar que repeteixin.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments